[LT] Sudėtis: Vermišeliai: kukurūzų krakmolas (35,2%), saldžiųjų bulvių krakmolas, palmių aliejus, tirštiklis (E412), druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330). Padažo pakuotė: čili padažas [čili, česnakas, moliūgas, druska, actas, antioksidantas (E316), konservantas (E202)], marinuotos daržovės [ridikėliai, imbieras, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E270, E330)], palmių aliejus, SOJŲ aliejus, druska, česnakai, cukrus, actas, moliūgai Milteliai, baltieji pipirai, skonio stipriklis (E621, E635), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E330), (E270), konservantas (E202), dažiklis (E100). Miltelių pakuotė: druska, skonio stipriklis (E621), dehidratuota morka, gliukozė, kukurūzų krakmolas, druska, lipnumą reguliuojanti medžiaga (E551), maltodekstrinas (kukurūzai), aromatas, dehidratuotas askaloninis česnakas, cukrus, skonio stipriklis (E635) (E621), mielių ekstraktas , Lipnumą stabdantis agentas (E551). Daržovių pakuotė: dehidratuotos pupelių varškės lazdelės (SOJOS, vanduo, druska), dehidratuotos morkos, SEZAMAS. Gali būti KVIEČIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, SALIERO, GARSTYČIŲ pėdsakų.
Paruošimas:
1. Atidarykite pakuotę ir sudėkite vermišelius bei visus prieskonius į ruošiamą dubenį.
2. Į dubenį įpilkite 500 ml verdančio virš 90°C vandens ir uždenkite 5-6 minutėms.
3. Gerai išmaišykite ir patiekite.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.