[LT] Sudėtis: SOJŲ padažas, cukrus, česnakai, obuolių minkštimas, džiovintas česnakas, ridikėliai, virintas actas, skrudintas česnakas, džiovintas svogūnas, fermentuotas prieskonis, druska, pipirai/modifikuotas krakmolas, karamelės dažiklis, tirštiklis (ksantano derva).
Alergenai: Sojų pupelės;
Laikyti kambario temperatūroje, vengiant tiesioginių saulės spindulių, aukštos temperatūros ir drėgmės.
Ingredientai (12 porcijų):
Vermont karis 230g; Mėsa 500g; Svogūnai 4 vnt (800g); Bulvės 3 vnt (450g); Morkos 1 vnt (200g); Salotų aliejus 2 šaukštai; Vanduo 1400ml (1250ml, jei uždėsite puodą dangčiu);
*Jei naudojate pusę kario kiekio (6 porcijoms), naudokite pusę ingredientų kiekio ir 850 ml vandens (750 ml, jei puodą naudojate dangčiu).
Paruošimas:
Kepkite ingredientus: Įkaitinkite aliejų puode ir pakepinkite supjaustytus ingredientus, kol svogūnai suminkštės.
Troškinkite: Įpilkite 1400 ml vandens ir troškinkite apie 15 minučių, kol ingredientai suminkštės.
Įdėkite roux: Įdėkite karį ir ištirpinkite.
Virkite: Troškinkite ant mažos ugnies apie 10 minučių, kol sutirštės.
Pridėkite medaus pagal skonį ir virkite dar 20 minučių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.