[LT] Sudėtis: Originalūs: ryžiai, vanduo, druska, alkoholis.
Moliūgų: ryžiai, vanduo, moliūgai (2%), druska, alkoholis.
Violetinės saldžiosios bulvės: ryžiai, vanduo, purpuriniai saldžiųjų bulvių milteliai (2%), druska, alkoholis.
Paruošimas:
Ryžių virtinukai ir saldi fermentuota ryžių sriuba:
- Ryžių virtinukus pavirkite verdančiame vandenyje apie 3 minutes, kol jie suminkštės, tada juos išimkite ir vėl įdėkite į švarų vandenį dar kartą pavirti.
- Suberkite saldžius fermentuotus ryžius ir gerai išmaišykite.
Daržovių ir ryžių virtinukų sriuba:
- Ryžių virtinukus pavirkite verdančiame vandenyje apie 3-5 minutes, kol jie suminkštės.
- Pakepinkite brokolius ir morkas, įpilkite vandens ir užvirinkite.
- Ryžių virtinukus suberkite į daržovių sriubą ir pagardinkite druska bei cukrumi.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.