[LT] Sudėtis: ryžiai, vanduo, druska, alkoholis.
Paruošimas:
Kiniška ryžių virtinukų sriuba:
- Prieš gamindami ryžių virtinukus nuplaukite vandeniu.
- Ryžių virtinukus įdėkite į verdantį vandenį 3-5 minutėms arba kol suminkštės iki norimos tekstūros.
- Kai ryžių virtinukai suminkštės, sudėkite susmulkintą mėsą, daržoves ir kitus mėgstamus ingredientus, viską kartu patroškinkite.
Hot pot:
- Prieš gamindami ryžių virtinukus nuplaukite vandeniu.
- Sudėkite ryžių virtinukus į Hot Pot puodą 3-5 minutėms, kol suminkštės ir patiekite.
Korėjietiški “stir-fried” ryžių virtinukai:
- Prieš gamindami ryžių virtinukus nuplaukite vandeniu.
- Ryžių virtinukus įdėkite į verdantį vandenį 3-5 minutėms arba kol suminkštės iki norimos tekstūros.
- Korėjietišką aštrų padažą supilkite į puodą, sudėkite išvirtus ryžių virtinukus, tada maišydamipakepinkite apie 2 minutes patiekimui.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.