[LT] Sudėtis: kepti makaronai [KVIEČIŲ miltai, augalinis aliejus, druska], sriuba [krakmolas, cukrus (cukrus, maltozė, gliukozė), druska, kiaulienos ekstraktas, padažo milteliai, pipirai, JŪROS gėrybių ekstraktas, baltymų hidrolizatas, milteliai SOJŲ padažas, vištienos ekstraktas, mielių ekstraktas ] / natrio glutamatas (E621), šarminis vanduo, rūgštiklis [citrinų rūgštis (E330)], saldiklis [saldymedis (E958)], karamelės dažiklis (E150a), paprikos dažiklis (E160c), antioksidantas [vitaminas E (E306)], kvapioji medžiaga .
Alergenai: grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo, vėžiagyviai, žuvis, sojos pupelės, moliuskai.
Paruošimas 1 porcijai:
- Ištirpinkite 1 maišelio turinį 180ml vandenyje.
- Pasiruoškite ir praskirstykite makaronus lėkštėje ar dubenėlyje.
- Supjaustykite kiaulieną, kalmarus, vėžiagyvius, shiitake grybus, krevetes ir mėgstamas daržoves (kopūstus, svogūnus, morkas, pupelių daigus, svogūnų laiškus ir t.t.), pasiruoškite krevečių pastą.
- Apkepkite ingredientus įkaitintame aliejuje apie 3 min. ant vidutinės ugnies (laiką reguliuokite pagal asmeninį skonį).
- Užpilkite vandens ir ankake sriubos pagrindo mišinį ant pakeptų produktų ir maišykite kol sutirštės.
- Patiekite ant makaronų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.