[LT] Sudėtis: žirnių krakmolas, vanduo.
Azijietiško stiliaus stir-fried vermišelių receptas:
Ingredientai:
2 gabalėliai „Yanlong“ vermišelių (apie 100 g, tinka 2–3 asmenims)
2/3 supjaustytos vištienos
1/2 puodelio pjaustytų svogūnų
1/2 puodelio griežinėliais pjaustytų grybų (rehidratuokite grybus, jei naudojate džiovintus)
1/2 puodelio pjaustytų morkų
2 skiltelės smulkiai pjaustyto česnako
1 kalendros stiebas (arba žalias svogūnas)
1/4 puodelio augalinio aliejaus
1/2 puodelio vištienos sultinio (arba vandens)
1 arba 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo (arba austrių padažo)
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
(jei norite, pridėkite 1/2 arbatinio šaukštelio MSG)
1 citrina
Makaronų paruošimas:
– Yanlong firmos vermišelius užpilkite 6 puodeliais verdančio vandens ir palaikykite apie 5 minutes.
– Tada nukoškite ir nuplaukite šaltu vandeniu.
– Nusausintus makaronus supjaustykite į apie 10 cm ilgio gabalėlius
Patiekalo paruošimas:
– Įkaitintame aliejuje pakepinkite česnaką ir svogūną 30 sekundžių, tada sudėkite vištieną, morkas, grybus ir pakepinkite 1 minutę.
– Įpilkite vištienos sultinio, tada užvirinkite.
– Sudėkite paruoštus Yanlong firmos vermišelius, pagardinkite druska, sojos padažu; gerai išmaišykite ir troškinkite, maišykite, kol vermišeliai sugers didžiąją dalį vištienos sultinio; suberkite kalendrą (arba žaliąjį svogūną) įtarkuokite citrinos žievelės ar įspauskite jos sulčių pagal skonį.
– Paruošta patiekti karštą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.