[LT] Sudėtis: Kepti TOFU makaronai (KVIEČIŲ miltai, augaliniai riebalai, KVIEČIŲ glitimas, druska), padažas (vištienos skonio prieskoniai, SOJŲ padažas, cukrus, augaliniai riebalai, habanero pipirų prieskoniai, čili prieskoniai, svogūnai, čili milteliai, česnakai, pipirai, vištienos kario skonio prieskoniai, pieno rūgšties bakterijų fermentuoti milteliai), milteliai (jajang milteliai, cukrus, svogūnų perdirbti produktai, vištienos skonio prieskoniai, svogūnų milteliai, mielių ekstrakto milteliai, jautienos skonio prieskoniai, grilio skonio prieskoniai, daržovių GRIETINĖLĖ, augaliniai riebalai, habanero pipirų prieskoniai, čili ekstrakto milteliai), pagardai (baltymų dribsniai, svogūnai, bok choy kopūstai), tirštikliai (modifikuotas krakmolas, guaro derva), mononatrio glutamatas (E621), dažiklis (karamelė, paprikos dažiklis, vitaminas B2), glicerinas (E422), šarminis vanduo, prieskonių ekstraktai, kvapiosios medžiagos, emulsiklis [lecitinas (SOJOS)], antioksidantai (vitaminas E, katechinai), pH reguliatoriai, saldikliai (stevija).
Alergenai: Glitimo turintys javai; sojų pupelės; pienas;
Laikyti kambario temperatūroje, vengiant tiesioginių saulės spindulių, aukštos temperatūros ir drėgmės.
Paruošimas:
1. Į verdantį 600 ml vandenį sudėkite makaronus ir virkite 5 min.
2. Nupilkite vandenį, palikdami apie 8 šauktus vandens.
3. Tuomet sudėkite padažą ir lengvai pakepinkite maišydami 30 sek.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.