[LT] Sudėtis: Makaronai (89,3 %): KVIETINIAI miltai 61 %, modifikuotas krakmolas (E1420), palmių aliejus, KVIETINIS glitimas, druska, emulsintas aliejus [oligosacharidai, SOJŲ aliejus, antioksidantas {E306 (SOJŲ)}, emulsikliai {E322 (SOJŲ), E471}], mielių ekstraktas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [E450, E451, E500, E501], žaliosios arbatos ekstraktas, dažiklis (E101).
Sriubos pagrindas (8,9 %): druska, cukrus, raudonųjų pipirų prieskonių milteliai (raudonieji pipirai, česnakai, druska, SOJŲ padažas, mielių ekstraktas, raudonųjų pipirų pasta, SOJŲ pupelių pasta), skonio stiprikliai (E621, E631, E627), mielių prieskonių milteliai (druska, dekstrinas, mielių ekstraktas), hidrolizuoti augaliniai baltymai (SOJŲ pupelės, KVIEČIAI), SOJŲ padažo prieskonių milteliai (SOJŲ padažas, svogūnai, mielių ekstraktas, gliukozė), SOJŲ padažo milteliai (SOJŲ pupelės, KVIEČIAI), česnakų milteliai, raudonųjų pipirų milteliai, palmių aliejaus milteliai (palmių aliejus, kukurūzų sirupas, dekstrinas, gliukozė, juodųjų pipirų milteliai, maltodekstrinas, rudadumblių ekstrakto milteliai (ruddumbliai, druska, gliukozė), čili ekstraktas, mielių ekstrakto milteliai.
Džiovintų daržovių mišinys (1,8 %): kininiai kopūstai, tekstūruoti augaliniai baltymai (soja, kviečiai), morkos, laiškiniai svogūnai, grybai, jūros dumbliai.
ŠIAME PRODUKTE GALI BŪTI MIEŽIŲ, AVIŽŲ, PIENO, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, ŽUVIES, SALIERŲ, GARSTYČIŲ, MOLIUSKŲ, VĖŽIAGYVIŲ IR SEZAMŲ PĖDSAKŲ.
Laikyti sausoje vietoje.
Paruošimas:
1. Į puodą įpilkite 550ml vandens, sudėkite daržovių mišinį ir užvirkite.
2. Kai vanduo užvirs, sudėkite makaronus ir sriubos mišinį. Virkite 4 minutes.
3. Savo nuožiūra sriubą galima pagardinti kimchi, grybais, svogūnų laiškais ar kiaušiniu.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.