[LT] Sudėtis: Makaronai (88,5 %): KVIETINIAI miltai 61 %, modifikuotas krakmolas (E1420), palmių aliejus, KVIETINIS glitimas, druska, emulsintas aliejus [oligosacharidai, SOJŲ aliejus, antioksidantas {E306 (SOJŲ)}, emulsikliai {E322 (SOJŲ), E471}], mielių ekstraktas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [E450, E451, E500, E501], žaliosios arbatos ekstraktas, dažiklis (E101).
Sriubos pagrindas (9,7 %): druska, cukrus, raudonųjų pipirų prieskonių milteliai (raudonieji pipirai, česnakai, druska, SOJŲ padažas, svogūnai), skonio stiprikliai (E621, E631, E627), SOJŲ padažo prieskonių milteliai (SOJŲ padažas, svogūnai, mielių ekstraktas, gliukozė, dekstrinas, druska), hidrolizuoti augaliniai baltymai (SOJOS, KVIEČIAI), SOJŲ padažo milteliai (SOJOS, KVIEČIAI), mielių prieskonių milteliai (druska, dekstrinas, mielių ekstraktas, cukrus), gliukozė, čili ekstrakto milteliai (čili ekstraktas, gliukozė), juodųjų pipirų milteliai, keptų ryžių milteliai, raudonųjų pipirų milteliai, čili ekstraktas, rudadumblių ekstrakto milteliai (rudadumbliai, druska, gliukozė), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E296).
Džiovintų daržovių mišinys (1,8 %): kininiai kopūstai, tekstūruoti augaliniai baltymai (soja, kviečiai), morkos, laiškiniai svogūnai, grybai, raudonieji pipirai.
ŠIAME PRODUKTE GALI BŪTI MIEŽIŲ, AVIŽŲ, PIENO, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, ŽUVIES, SALIERŲ, GARSTYČIŲ, MOLIUSKŲ, VĖŽIAGYVIŲ IR SEZAMŲ PĖDSAKŲ.
Laikyti sausoje vietoje.
Paruošimas:
1. Į puodą įpilkite 550ml vandens, sudėkite daržovių mišinį ir užvirkite.
2. Kai vanduo užvirs, sudėkite makaronus ir sriubos mišinį. Virkite 4 minutes.
3. Savo nuožiūra sriubą galima pagardinti kimchi, grybais, svogūnų laiškais ar kiaušiniu.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.