[LT] Sudėtis: lipnūs ryžiai, nelipnūs ryžiai, džiovinti ingredientai [augalinis aliejus (palmių), SOJŲ padažas, cukrus, džiovintos morkos, keptas TOFU, džiovintos varnalėšos, džiovinti šitake, konjakas, druska], sorbitolis (E420), mononatrio glutamatas (E621) , antioksidantas [vitaminas E (E306)].
Laikyti kambario temperatūroje, vengiant tiesioginių saulės spindulių, aukštos temperatūros ir drėgmės.
Greito paruošimo Grybų skonio Onigiris Gomoku-Okowa 45g (Nishio)
4,20 €
[Nishio] Pocket Onigiri Gomoku-Okowa 45g
Greitai paruošiamas Onigiris (japoniškas ryžių kukulis). Viskas, ko jums reikia, yra vanduo. Paruošimui rekomenduojame naudoti karštą vandenį.
„Onishi Pocket Onigiri Gomoku Okowa“ yra pagamintas iš 100% naminių ryžių. Tai skanus ryžių užkandis, kurį galima pasigaminti tame pačiame maišelyje, kuriame ir supakuotas produktas. Puikiai tinka iškiloms ir kelionėms.
Turime
Svoris | 0,06 kg |
---|---|
Grynasis svoris (kg) |
0.042 |
Kilmė |
Japonija |
Brand |
Nishio |
Paruošimas |
1. Atidarykite pakuotę ir išimkite deguonies sugėriklį. 2. Pastatykite pakuotę vertikaliai, įpilkite 67 ml vandens ir uždarykite. 3. Kruopščiai suplakite apie 20 kartų ir palaukite. Galite naudoti ir šaltą, ir karštą vandenį. Su karštu vandeniu reikia palaukti 15 minučių, o su šaltu – 60 minučių. 4. Paruoštus ryžius suformuokite į reikiamą formą jų neišėmus iš pakuotės. Nuplėškite pakuotę pažymėtose vietose. |
Maistinė vertė (gramai 100g/100ml): |
Energinė vertė (kcal/kJ): 162kcal/678kJ, riebalai: 1.6g, iš kurių sočiųjų riebalų: 0g, angliavandeniai: 33.8g, iš kurių cukrų: 0.5g, baltymai: 3.1g, druska: 0.87g |
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Siuntimas ir pristatymas
Užsakymą supakuosime per 1-3 d. d. nuo jo gavimo. Kai perduosime pakuotę vežėjui, išsiųsime laišką (jis kartais nukeliauja į reklamas) su užsakymo sekimo numeriu. Perdavus vežėjui, gėrybės keliauja 1-3 d.
Kai kurios išimtys yra nepriklausančios nuo mūsų. Jei siuntimas užtrunka ilgiau, parašykite mums
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.