[LT] Sudėtis:
Rinktos daržovės 30%: bulvės, lotoso šaknys 3,9%, juodieji grybai 3,9%, bambuko ūgliai 2,6%, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E270; E330, skonio stipriklis E621; E635, konservantas: E223 (SULFIE).
Šlapios vermišelės 23,5%: bulvių krakmolas, saldžiųjų bulvių krakmolas, vanduo, druska, alavijo ekstraktas, juodųjų pipirų ekstraktas, vanilės pupelių ekstraktas.
Mala padažas 17,7%: SOJŲ aliejus, druska, aitrioji paprika, pupelių pasta (KVIEČIAI), Sičuano pipirai, imbieras, vanduo, svogūnų laiškai, cukrus, česnakas, pupelės, kvapiosios medžiagos, baltieji pipirai, prieskoniai, apelsinų žievelės, skonio stipriklis E635.
Žemės riešutų ir sezamų pasta 14,7%: ŽEMĖS RIEŠUTŲ pasta, SEZAMŲ pasta, SOJŲ aliejus. Tofu lakštas 6,5%: tofu 4,5% (SOJŲ pupelės, vanduo), palmių aliejus, skysti prieskoniai: 5,3%, actas (kviečiai, miežiai), druska, cukrus.
Tofu suktinukas 3%: palmių aliejus, tofu (SOJŲ pupelės). ĮKAITINIMAS: SUDĖTYJE YRA SAUSIKLIO IR DEGUONIES ABSORBENTO. NEVARTOTI.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius suvartoti nedelsiant.
Paruošimas:
1. Užvirkite 450 ml vandens puode, tada sudėkite daržoves, drėgnus vermišelius, „Mala“ padažą, tofu lakštus ir tofu suktinukus. Virkite 3 minutes.
2. Supilkite mišinį į didelį indą. Pamažu įdėkite žemės riešutų ir sezamo pastą bei skystąjį prieskonį, maišykite, kol visiškai ištirps.
3. Gerai išmaišykite – patiekalas paruoštas!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.