[LT] Sudėtis:
Makaronai 77,8 %: KVIETINIAI miltai, bulvių krakmolas, palmių aliejus, tapijokos krakmolas, druska, SOJŲ aliejus, emulsiklis E306, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E338, E330.
Padažas 12,6 %: keptas padažas (keptas padažas (vanduo, cukrus, SOJŲ pupelės, kviečiai, kukurūzų sirupas, druska, čili aliejus, sėklų salyklas, kvapiosios medžiagos E621, E635, imbieras, grybų ekstraktas (šiitake, lentinula edodes), saldymedžio ekstraktas, dažiklis karamelė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E270, pipirų milteliai), SOJŲ padažas (vanduo, druska, SOJŲ pupelės, alkoholis, glitimas, sėklų salyklas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E524, E270, fruktozės-gliukozės sirupas, saldymedžio ekstraktas, kvapioji medžiaga E635), vanduo, čili milteliai (Habanero čili milteliai, paprikos ekstraktas, kvapioji medžiaga E621, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, palmių aliejus, cukrus, kvapioji medžiaga, mielių ekstraktas, svogūnų milteliai), česnakas), cukrus, vanduo, raudonųjų pipirų aliejus, kvapioji medžiaga E621, druska, raudonieji čili pipirai milteliai, paprikos ekstraktas, grybai, aitriosios paprikos ekstraktas, juodųjų pipirų milteliai.
Prieskonių milteliai 9,6%: cukrus, druska, palmių aliejus, rapsų aliejus, kukurūzų krakmolas, mielių ekstraktas, kvapiosios medžiagos E621, E635, bulvės, česnakai, svogūnai, petersilė, stabilizatorius E414, kvapioji medžiaga, lipnumą reguliuojanti medžiaga E551, antioksidantas E339, juodųjų pipirų milteliai
Laikymas: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Paruošimas: Užvirinkite 600 ml vandens. Sudėkite makaronus ir virkite 4 minutes. Nusausinkite vandenį ir palikite apie 8 šaukštus keptuvėje. Įpilkite padažo ir prieskonių, išmaišykite ir patiekite.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.