[LT] Sudėtis: Makaronai: ryžiai, kukurūzų krakmolas, KVIETINIAI MILTAI, vanduo. Sriubos sultinys: vanduo, UPĖS SRAIGĖS, SOJŲ aliejus, prieskoniai, druska, skonio stipriklis: E621, rupus cukrus, imbieras, konservantas: E202. Pomidorų sriuba: SOJŲ aliejus, pomidorai, druska, prieskoniai, skonio stipriklis: E621, kvapiosios medžiagos, konservantas: E202. Marinuotos šparaginės pupelės: trintos šparaginės pupelės (sparaginės pupelės, vanduo, druska, konservantas: E202), vanduo, Mu Err grybai, SOJŲ aliejus, čili, druska, actas, skonio stipriklis: E621. Marinuoti bambuko ūgliai: marinuoti bambuko ūgliai, vanduo, druska, konservantas: E202), SOJŲ ALIEJUS, čili skonio stipriklis: E621. Yuba: Yuba (SOJŲ PUPELĖS, vanduo), SOJŲ aliejus. Žemės riešutai: ŽEMĖS RIEŠUTAI, SOJŲ aliejus.
Informacija apie alergenus: Šiame produkte gali būti kviečių, sojų ir žemės riešutų
Maisto gaminimo instrukcijos:
- Į puodą suberkite ryžių makaronus su 500 ml šalto vandens ir virkite, kol užvirs.
- Ryžių makaronus virkite 8-10 minučių, tada nusausinkite.
- Užvirinkite dar 500 ml vandens. Į vandenį įpilkite 2 žingsnio tofu ir ryžių makaronų.
- Virkite tol, kol ryžių makaronus galėsite atimti pagaliukais. Tada į puodą sudėkite sriubos pagrindą ir visas ingredientų pakuotes.
- Įpilkite žemės riešutų ir čili aliejaus (pagal asmeninį skonį) ir šiek tiek pamaišykite. Taip pat galite pridėti daržovių.
- Mėgaukitės skaniais Luo Ba Wang ryžių makaronais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.