[LT] Sudėtis: Ryžiai, lipnūs ryžiai, vanduo, druska.
Paruošimas:
Kiniška ryžių virtinukų sriuba:
- Pakepinkite susmulkintą mėsą ir daržoves.
- Prieš gamindami ryžių virtinukus nuplaukite, pasirinktinai ryžių virtinukus galima palikti mirktivandenyje, kad šie sumikštėtų.
- Ryžių virtinukus įdėkite į verdantį vandenį 2-3 minutėms arba kol suminkštės iki norimos tekstūros.
- Kai ryžių virtinukai suminkštės, sudėkite susmulkintą mėsą, daržoves ir kitus mėgstamusingredientus, viską kartu patroškinkite.
Hot pot:
- Prieš gamindami ryžių virtinukus nuplaukite vandeniu.
- Sudėkite ryžių virtinukus į Hot Pot puodą 2-3 minutėms arba kol suminkštės iki norimos tekstūros irpatiekite.
Korėjietiški “stir-fried” ryžių virtinukai:
- Pakepinkite susmulkintą mėsą ir daržoves.
- Prieš gamindami ryžių virtinukus nuplaukite, pasirinktinai ryžių virtinukus galima palikti mirktivandenyje, kad šie sumikštėtų.
- Ryžių virtinukus įdėkite į verdantį vandenį kol suminkštės iki norimos tekstūros.
- Korėjietišką aštrų padažą supilkite į puodą, sudėkite išvirtus ryžių virtinukus, tada maišydamipakepinkite apie 2 minutes patiekimui.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.