[LT] Sudėtis: Ryžiai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, alkoholis.
Paruošimas:
1. Ryžių virtinukus mirkykite šiltame vandenyje apie 10 min.
2. Puode ant vidutinės ugnies užvirkite sriubos sultinį ir maišydami mentele ištirpinkitetteokbokki padažą. Kai pagardintas sultinys užvirs, sudėkite ryžių virtinukus, žuvies pyragėliusir svogūną. Virkite juos dar 3–5 minutes, kol ryžių virtinukai visiškai išvirs. Tada, kad padažassutirštėtų, troškinkite jį ant silpnos ugnies dar 2–4 minutes.
3. Patiekalą gardinkite sezamų aliejumi, sezamo sėklomis ir žaliaisiais svogūnais, tada greitaiišmaišykite. Patiekite šiltą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.