[LT] Sudėtis: Vanduo, cukrus, druska, sojų pupelės 10%, kvietiniai miltai, mielių ekstraktas (mielių ekstraktas, druska), spalva (paprasta karamelė), skonio stiprikliai (dinatrio inozinatas, dinatrio guanilatas).
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po atidarymo lakyti šaldytuve.
Sojų padažas su prieskoniais Jūros Gėrybėms 410ml (Lee Kum Kee)
4,50 €
[Lee Kum Kee] Seasoned Soy Sauce for Seafood 410ml
„Lee Kum Kee“ sojų padažas jūros gėrybėms yra visame pasaulyje mėgstamas sojų padažas, turintis saldumo užuominą. Tai puikus pagardas patiekalams ir padažams, jo receptas ypač tinka žuvies ir jūros gėrybių patiekalams (nors jis yra veganiškas). Jis akimirksniu išryškina umami skonį žuvies, keptų ryžių, stir-fried daržovių, makaronų patiekaluose. Paruoštas naudoti sojų padažas tinka ir sušiams, ir Hot Pot patiekalams. Šis produktas dažnai naudojamas Azijos/Kinijos virtuvėse, taip pat populiarus ir tarp profesonalių virtuvės šefų.
Turime
Grynasis svoris (kg) |
0.41 |
---|---|
Kilmė |
Kinija |
Brand |
Lee Kum Kee |
Paruošimas |
Kiniška garuose virta žuvis (4 porcijos): 1. Ant žuvies (apie 600g nusausintos ir įtrintos su trupučiu druskos) uždėkite susmulkintą imbierą. 2. Kepkite garuose apie 10 minučių. Nupilkite skysčio perteklių. 3. Ant žuvies uždėkite susmulkintą svogūną ir kalendrą. Įkaitinkite aliejų ir užpilkite juo žuvį, tada prieš patiekdami įpilkite 100 ml pagardinto sojų padažo jūros gėrybėms. |
Maistinė vertė (gramai 100g/100ml): |
Energija (kcal/kJ) 552kJ / 130kcal, riebalai: <0.5g, iš kurių sočiųjų riebalų: <0.1g, angliavandeniai: 24g, iš kurių cukrų: 21g, baltymai: 7.1g, druska: 16g |
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Siuntimas ir pristatymas
Užsakymą supakuosime per 1-3 d. d. nuo jo gavimo. Kai perduosime pakuotę vežėjui, išsiųsime laišką (jis kartais nukeliauja į reklamas) su užsakymo sekimo numeriu. Perdavus vežėjui, gėrybės keliauja 1-3 d.
Kai kurios išimtys yra nepriklausančios nuo mūsų. Jei siuntimas užtrunka ilgiau, parašykite mums
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.