[LT] Sudėtis: KVIETINIAI miltai, druska. Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo. Laikyti kambario temperatūroje, vengiant tiesioginių saulės spindulių, aukštos temperatūros ir drėgmės.
Inaka Udon makaronų paruošimas:
1.Užvirinkite puodą vandens. Jums reikės pakankamai vandens, kad visiškai panardintumėtemakaronus..Kai vanduo užvirs, sudėkite inaka udon makaronus. Švelniai išmaišykite, kad nesuliptų.
2. Makaronus virkite apie 13–15 minučių arba tol, kol jie taps al dente, arba iki mėgstamoskonsistencijos. Virimo laikas gali skirtis priklausomai nuo makaronų prekės ženklo ir storio.
3. Išvirus nukoškite per sėtelį, galima nuplauti šaltu vandeniu, kad pašalintumėte krakmolo perteklių irsustabdytumėte gaminimosi procesą.
4. Inaka udon makaronus nedelsdami patiekite norimoje sriuboje ar sultinyje, pavyzdžiui, dashi (japoniškos sriubos sultinyje), pagardintame sojos padažu, mirinu ir galbūt žaliais svogūnais, tempura ar kitais ingredientais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.