[LT] Sudėtis: Makaronai (KVIETINIAI miltai, augalinis aliejus, druska), prieskoniai (cukrus, druska, pomidorų milteliai, prieskoniai, SOJŲ padažo milteliai) / mononatrio glutamatas (E621), natrio polifosfatai (E452), paprikos dažiklis, tirštiklis (ksantanas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), karamelės dažiklis.
Alergenai: Glitimo turintys javai; sojų pupelės;
Laikyti kambario temperatūroje, vengiant tiesioginių saulės spindulių, aukštos temperatūros ir drėgmės.
Paruošimas:
**Mikrobangų metodas (1 porcija):**
- Uždėkite makaronus ant lėkštės. Įpilkite 1 nedidelį šaukštą alyvuogių aliejaus arba kepimo aliejaus. (Pasirinktinai: pridėkite savo pjaustytų daržovių ar mėsos.)
- Uždenkite maistine plėvele ir kaitinkite mikrobangų krosnelėje apie 3 minutes (500 W).
- Nuimkite plėvelę, užpilkite padažą ant makaronų, gerai išmaišykite ir skanaukite!
Patarimas: Būkite atsargūs – lėkštė ir turinys po kaitinimo bus karšti.
**Kepimo keptuvėje metodas (1 porcija):**
- Jei makaronai sukietėję po laikymo šaldytuve, pašildykite juos mikrobangų krosnelėje apie 1 minutę (500 W), kad suminkštėtų.
- Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą kepimo aliejaus arba sviesto. Apkepkite pasirinktus ingredientus (pvz., svogūnus, papriką, kumpį).
- Sudėkite makaronus ir atsargiai atlaisvinkite juos lazdelėmis arba žnyplėmis. Kepkite kartu su ingredientais 2–3 minutes.
4. Išjunkite ugnį, užpilkite padažą ant makaronų, kruopščiai išmaišykite ir patiekite.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.