[LT] Sudėtis: Makaronai: ryžiai, kukurūzų krakmolas. Prieskonių pasta: čili, rapsų aliejus, pupelių pasta, sojos pupelės, Tianmian padažas (kviečiai, sojos pupelės), druska, cukrus, kvapioji medžiaga, Sičuano pipirai, skonio stipriklis: E 621, konservantas: E 202.
Paruoškite ryžių makaronus:
1 būdas – 40 minučių virkite ryžių makaronus verdančiame vandenyje, kol išvirs.
2 būdas. Iš anksto mirkykite ryžių makaronus vandenyje ilgiau nei 12 valandų. Išmirkytus makaronusvirkite 10 minučių, kai vanduo užvirs.
Garnyras:
- Supjaustykitemėsą (vištieną, jautieną ir kt.)
- Daržovessupjaustykite juostelėmis (pagal savo skonį)
Gaminimas:
- Įkaitinkitekeptuvę ir supilkite aliejų, maišydami apkepkite mėsą
- Sudėkiteparuoštas daržoves ir maišydami kepkite, kol viskas iškeps.
- Supilkitepadažą ir nedidelį kiekį verdančio vandens ir maišydami dar šiek tiek pakepinkite.
- Sudėkitejau išvirtus ryžių makaronus, maišydami pakepinkite, kol padažas susigers, pagal asmeninįskonį pasūdykite ir patiekite.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.