[LT] Sudėtis: Makaronai: kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, vanduo. Sriubos sultinys 1: SOJŲ aliejus, česnakas, imbieras, pupų tyrė, čili pipirai, SOJŲ padažas, druska, cukrus, SEZAMAI, skonio stipriklis: E621, E635; kvapioji medžiaga, konservantas: E202. Sriubos sultinys 2: vanduo, SOJŲ aliejus, pupų tyrė (vanduo, SOJŲ aliejus, fermentuotos SOJŲ pupelės), svogūnas, cukrus, prieskoniai, druska, kvapioji medžiaga), kvapioji medžiaga, fermentuotas TOFU (vanduo, SOJŲ pupelės, druska, alkoholis, maltodekstrinas, cukrus, arbatos ekstraktas, lipnumą reguliuojanti medžiaga: E551), pupų tyrė (čili pipirai, pupos, druska, vanduo, KVIEČIŲ MILTAI, rapsų aliejus), pagardinta prieskoniais. Actas: saldintas actas (vanduo, alkoholis, cukrus, druska), druska. Marinuotos šparaginės pupelės ir ridikėliai: ridikėliai (ridikėliai, vanduo, druska, konservantas: E202, antioksidantas: E330), marinuotos šparaginės pupelės (sparaginės pupelės, vanduo, druska, konservantas: E202), čili milteliai, SOJŲ aliejus. Marinuoti bambuko ūgliai: marinuoti bambuko ūgliai (bambuko ūgliai, vanduo, druska), čili milteliai, druska, prieskoniai. Čili aliejus: SOJŲ aliejus, čili milteliai, prieskoniai. Yuba: Yuba (SOJŲ PUPELĖS, vanduo), SOJŲ aliejus. Žemės riešutai: ŽEMĖS RIEŠUTAI, SOJŲ aliejus. Gali būti MOLIUSKŲ, VĖŽIAGYVIŲ, SEZAMŲ sėklų pėdsakų.
Paruošimas:
1. Į puodą suberkite ryžių makaronus su 500 ml šalto vandens ir virkite, kol užvirs.
2. Ryžių makaronus virkite 8-10 minučių, nukoškite.
3. Užvirinkite dar 500 ml vandens. Į vandenį sudėkite tofu ir ryžių makaronus.
4. Virkite tol, kol ryžių makaronus galėsite atskirti pagaliukais. Tada į puodą sudėkite sriubos pagrindą ir visas kitas ingredientų pakuotes.
5. Sudėkite žemės riešutus ir čili aliejaų (pagal asmeninį skonį) ir šiek tiek pamaišykite. Taip pat galite pridėti mėgstamų daržovių.
6. Mėgaukitės skaniais Hao Huan Luo ryžių makaronais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.