[LT] Sudėtis:
Makaronai: KVIETINIAI miltai, palmių aliejaus bulvių krakmolas, druska, emulguotas aliejus (saulėgrąžų SĖKLŲ aliejus, emulsiklis (SOJOS lecitinas), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E501, E500, E339), tirštiklis (E412), rapsų aliejus.
Prieskoniai: cukrus, vanduo, aitriosios paprikos, SOJOS padažas (SOJA, KVIEČIAI, druska), druska, actas, česnakai, SOJŲ aliejus, raudonoji čili pasta, obuolių koncentratas, SEZAMO aliejus, prieskoniai (maltodekstrinas, cukrus, natrio libonukleotidas: E635), garstyčių milteliai, skonio stiprikliai (E640, E635), citrinų rūgštis (E330), svogūnų ekstraktas, mielių ekstraktas, tirštiklis guaro derva (E412), dažiklis paprikos ekstraktas, maltodekstrinas, jūros dumbliai, SEZAMAS, aštrūs prieskoniai (gliukozė, čili pipirai, druska).
Sudėtyje gali būti žuvies, vėžiagyvių, moliuskų, pieno, kiaušinių, riešutų, salierų, garstyčių, sezamų, lubinų pupelių pėdsakų, sulfitų.
Laikyti sausoje vietoje.
Paruošimas:
1. Sudėkite makaronus į 500 ml verdančio vandens ir virkite 3 minutes, kol makaronai suminkštės.
2. Makaronus nukoškite ir perliekite šaltu vandeniu.
3. Į atvėsintus makaronus (be vandens)sudėkite prieskonius, gerai išmaišykite ir patiekite.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.