[LT] Sudėtis: rudadumbliai.
Pagaminta gamykloje, kurioje taip pat apdorojami kiaušiniai, pienas, garstyčios, žemės riešutai, žuvis, vėžiagyviai, vėžiagyviai, sezamas, sojos pupelės, sulfitai, medžių riešutai, kviečiai ir kvietrugiai.
Kombu džiovinti jūros dumbliai (Dashima) 56g (Wang)
3,30 €
[Wang] Dried Kelp (Dashima) 56g
Dashima yra valgomasis džiovintas rudadumblis, kuris valgomas ir naudojamas visoje Rytų Azijoje. Korėjoje jis dažniau naudojamas sultiniams ir sriuboms gaminti. Dumbliai sultinio pagrindui suteikia sūraus umami skonio, neapsunkindami patiekalo. Dažniausiai parduodamas džiovintas, bet galima rasti ir marinuotą acte.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje sandariame inde arba maišelyje su užtrauktuku. Nesijaudinkite, jei rudadumblių paviršiuje yra baltų miltelių, taip bus tik skaniau! (Balta miltelių pavidalo medžiaga, randama ant kombu paviršiaus, vadinama manitoliu, umami medžiaga. Kartais jis painiojamas su purvu ar pelėsiu, tačiau nereikėtų bandyti jo nuplauti, nes būtų prarasta visa umami medžiaga.)
Turime
Grynasis svoris (kg) |
0.105 |
---|---|
Kilmė |
Pietų Korėja |
Brand |
Wang |
Paruošimas |
Sriubos sultinys: Įdėkite 1 lakštą (~5×7 cm) rudadumblių į 3 puodelius sriubos sultinio ir virkite apie 5 minutes, jei norite gaminti korėjietišką sriubą arba udon. Aliejuje kepti rudadumbliai: Supjaustykite rudadumblius 5 sm ilgio gabalėliais ir kepkite vieną minutę 185 °C temperatūroje. Nusausinkite popieriniu rankšluoščiu ir ant pakeptų rudadumblių pabarstykite persijoto cukraus. |
Maistinė vertė (gramai 100g/100ml): |
Energinė vertė (kcal/kJ): 669 kJ / 160kcal, riebalai: 0g, iš kurių sočiųjų riebalų: 0g, angliavandeniai: 40g, iš kurių cukrų: 0g, baltymai: 0g, druska: 8.0g |
Siuntimas ir pristatymas
Užsakymą supakuosime per 1-3 d. d. nuo jo gavimo. Kai perduosime pakuotę vežėjui, išsiųsime laišką (jis kartais nukeliauja į reklamas) su užsakymo sekimo numeriu. Perdavus vežėjui, gėrybės keliauja 1-3 d.
Kai kurios išimtys yra nepriklausančios nuo mūsų. Jei siuntimas užtrunka ilgiau, parašykite mums