[LT] Sudėtis: cukrus 34 %, vanduo, askaloniniai česnakai 12 %, skrudinti ŽEMĖS RIEŠUTAI, visiškai rafinuotas SOJŲ aliejus 8 %, česnakas, saldusis ridikas (ridikėliai, cukrus, druska), druska, skonio stipriklis: mononatrio glutamatas (E621), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: vyno rūgštis (E334), dažiklis: karamelė (E150a), konservantas (E211), (E202)
Instrukcijos:
Paruoškite makaronus:
Ryžių makaronus pamirkykite šiltame vandenyje apie 20-30 minučių arba kol jie suminkštės. Nusausinkite ir atidėkite į šalį.
Pakepkite mėsą:
Didelėje wok arba keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ant vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite griežinėliais supjaustytą vištieną arba krevetes (arba tofu) ir kepkite, kol ji visiškai iškeps. Išimkite iš wok ir atidėkite į šalį.
Pakepkite Pad Thai pastą:
Į tą patį wok įpilkite dar vieną šaukštą augalinio aliejaus. Įdėkite COCK Brand Pad Thai pastos ir pakaitinkite apie 1–2 minutes, dažnai maišydami, kol pasidarys kvapni.
Pridėkite kiaušinius:
Sustumkite pastą į vieną wok pusę, o į kitą pusę supilkite išplaktus kiaušinius. Plakite kiaušinius, kol jie sustings, tada sumaišykite juos su pasta.
Sumaišykite makaronus ir mėsą:
Sudėkite išmirkytus makaronus į wok keptuvę ir išmaišykite, kad pasidengtų pasta ir kiaušiniais. Iškeptą vištieną ar krevetes (arba tofu) grąžinkite į wok keptuvę ir gerai išmaišykite.
Pridėkite daržovių:
Įmaišykite pupelių daigus, kubeliais pjaustytą tofu (jei naudojate), morkas ir susmulkintus svogūnus. Virkite dar 2-3 minutes, kol daržovės šiek tiek suminkštės, bet vis tiek bus traškios.
Patiekite:
Perkelkite Pad Thai į serviravimo lėkštes. Pabarstykite smulkintais skrudintais žemės riešutais ir papuoškite šviežia kalendra. Patiekite su žaliosios citrinos skiltele šone, kad būtų galima išspausti ant viršaus.
Mėgaukitės savo skaniu naminiu Pad Thai, pilnu autentiškų COCK Brand Pad Thai pastos skonių
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.